fou_fanua

tala fou

O LE MAKETI TOTOGI O LE MAKETI E FAAMANATU E OA I LE USD 13.5 PILIONA

O le faʻateleina o le manaʻoga o tagata faʻatau pisinisi ma fale gaosi oloa mo faʻalapotopotoga faʻapitoa ma tuʻufaʻatasia o le a faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o le maketi vaʻaia o le lalolagi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

O le faʻateleina o tupe faʻafaigaluega a le lautele ma isi tagata tumaoti e auai i le toe fuataʻiga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga masani o le a faʻalauteleina ai faʻamanuiaga o le maketi vaʻavaʻa o le lalolagi.

Ole fa'atauga ole maketi ole va'ava'a i totonu ole Iunaite Setete ua fa'amoemoe e sili atu ile 7%.O le fuafuaga a le malo e faʻaleleia le saogalemu o atinaʻe fesoʻotaʻiga o loʻo i ai nei, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o laina fou HVDC mo le tuʻuina atu o le eletise mamao, o le a faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le maketi a Amerika.

I totonu o le maketi a Europa, o tupe teufaafaigaluega i le atinaʻeina o atinaʻe fou atamai o le a faʻalauteleina ai le faʻamoemoe o pisinisi.

E oʻo atu i le 2024, o le maketi vaʻavaʻa a Saina e sili atu i le US $ 2 piliona.O le galuega tau eletise i totonu o le taulaga a Saina, o le galuega tau eletise a Saina i nuu i tua ma le tele o isi galuega e maua ai le malosi faʻafouina i aiga o le a faʻalauteleina ai le atinaʻeina o maketi a Saina.

E oʻo atu i le 2024, o le maketi vaʻavaʻa a Initia e faʻamoemoe e faʻatupulaia e sili atu i le 8%."Tasi le atunuʻu, tasi le eletise, tasi le tau" ma isi fuafuaga o le a faʻalauteleina ai le maketi.

E oʻo atu i le 2024, o le aofaʻi o maketi o vaʻavaʻavaʻa i Pasila e faʻamoemoe e sili atu i le 450 miliona tala Amerika.Ole feso'ota'iga feso'ota'iga ole malosiaga fa'afouina ole malosiaga fa'afouina ile State Grid ma le State Grid ole a fa'alautele ai mana'oga ile maketi.

JIEYUNG Co., LTD.ua tuuto atu i le tuʻuina atu o tagata faʻaoga i le maualuga ma le lelei o le tuʻuina atu, ma le tuʻuina atu o tagata nofomau, pisinisi ma alamanuia faʻatasi ai ma faʻatauga faʻatau mo atigipusa mita ma faʻasologa o mamanu ma faʻapipiʻi fofo.Mai le pusa eletise e le susu le nofoaafi, mita atamai, vaʻavaʻavaʻa, faʻapipiʻi e le susu, faʻamaonia le faʻamaoni o le uaea, asiasiga ma tuʻuina atu le faʻapipiʻiina o le seti atoa o le pusa mita eletise mo le tagata faʻaoga.


Taimi meli: Oke-13-2022